duminică, 20 septembrie 2015

Cele mai bune 10 uleiuri esentiale pentru indepartarea energiei negative


Stiati ca? Atunci cand reactionam defensiv, cand simtim furie, cand spunem o rautate, eliminam o energie negativa. Imediat cea ma proiectat-o in exterior, nu ne simtim mai bine, ci ne ne simtim rau, iar efectele sunt devastatoare la nivel celular. 
Articolul de mai jos l-am scris tocmai pentru a inlatura aceste efecte.
Sa va fie de folos!


Noi toti ne incarcam cu energie de la diferite surse pentru a ne alimenta starile emotionale si acest lucru poate energiza in esenta celulele din corpul nostru.
Exista plante specifice care au fost folosite de milenii, ale caror frecvente sunt cunoscute in a avea un impact in devierea sau transformarea energiilor negative. Acestea sunt in mare masura baza multor uleiuri esentiale terapeutice. Aici sunt 10 plante excelente pentru echilibrarea energiei negative.

1. Busuioc
Busuiocul este un simbol al fertilitatii in Italia si este cunoscut ca simbolul dragostei, deoarece frunzele seamana cu inimile. Este un protector al familiei si arderea uleiului esential de busuioc va ajuta pentru a calma negativitate din casa. Acesta creeaza o vibratie buna si este de multe ori purtat pentru a ajuta in luptele cu alte persoane. Busuiocul stimuleaza mintea constienta pentru a invoca fericire. Uleiul esential de busuioc este de asemenea asociat cu clarviziune, divinatie si onestitate.

2. Salvie
A fost folosita de mii de ani pentru neutralizarea energiei. Fumul de salvie este cunoscut de catre indienii din America de Nord pentru curatare energetica. Salvia emite ioni negativi, ioni pe care ii gasiti in aer doar dupa o furtuna sau la ocean. Puteti sa tamponati ulei esential de salvie pe punctele de puls ale corpului. Grecii si romanii au descoperit ca fumul de salvie aduce intelepciune si acuitatea mentala. Puteti utiliza, de asemenea, fumul de salvie pentru a neutraliza energiile din casa ta. Tragand fumul usor in jurul corpului si in campul vostru auric, puteti neutraliza energiile discordante.

3. Eucalipt
Se utilizeaza pentru a purifica o camera sau o casa de energie psihica negativa, mai ales atunci cand oamenii au fost angajati in lupte verbale, emotionale sau fizice. Uleiul essential de eucalipt este de mare ajutor pentru a curate energia reziduala.

4. Cuisoare
Promoveaza vindecarea si mareste curajul. Intareste mintea constienta si ajuta recuperarea amintirilor de mult pierdute. Cuisoarele ofera o perspectiva asupra durerii noastre (fizice sau emotionale). Acesta permite o conexiune in domeniul in care fizicul si emoționalul sunt intretesute.

5. Lavanda
Ajuta la toate ritualurile care implica sanatate, dragoste si pace. Lavanda poate risipi depresia si ajuta la controlul emotiilor noastre. Uleiul esential de lavanda stropit pe perna incurajeaza somnul. Induce fericire si armonie in casa prin furnizarea de liniste, asigurand fidelitatea si devotamentul in relatii.

6. Tamaie
Produce o constientizare sporita a taramurilor spirituale si va aprofunda orice experienta seculara. Intareste dragostea de sine si sporeste constientizarea la toate nivelurile inspirand si trezind simturile spirituale. Uleiul esential de tamaie are vibratii puternice de protectie si purificare, imbunatatind legatura cu Divinitatea aducand pacea interioara.

7. Vetiver
Curata si purifica nivelul energetic uman, creste fluxul de energie vitala atat in corpurile mentale si emotionale. Vetiver este asociat cu linistea, protectia psihica, intelepciunea, centrarea, intuitia, pacea si norocul.

8. Santal
Santalul imbunatateste spiritual bunastarea fizica a barbatilor si femeilor. El promoveaza protectia, clarviziunea, divinatia, si meditatia. Se crede ca lemnul de santal ghideaza distragerea mintii inapoi la bucuria senzuala a corpului; se spune ca uleiul esential de santal predispune corpul si mintea la extaz sexual. Lemnul de santal are una dintre cele mai mari vibratiile dintre uleiuri care rezoneaza cu aspecte din noi insine, atrage cele mai mari vibratii spirituale, deschizand cei mai inalti centri spirituali.

9. Rozmarin
Utilizat in ritualuri si vraji, rozmarinul, promoveaza dragostea, viata lunga si fericirea. Inhalatiile cu ulei esential de rozmarin imbunatatesc memoria. Rozmarinul a fost ars in mod traditional in templele grecesti ca o jertfa pentru zei si zeite. Rozmarinul este cunoscut ca un mare ajutor pentru consolidarea amintirilor si fortifiant al memoriei si este, de asemenea, asociat cu prietenia, pasiunea, cresterea puterii mentale.

10. Ylang-Ylang
Ajuta la toate ritualurile care implica pace, sex si dragoste. Parfumul si energiile sunt linistitoare, calmand furia si starile emotionale negative. Cu o vizualizare corecta poate fi un afrodisiac puternic.


Niciun comentariu: