marți, 17 iulie 2012

7 sfaturi pentru prevenirea si eliminarea celulitei



   Cu cât acţionaţi mai devreme împotriva celulitei, cu atât rezultatele vor fi mai rapide şi mai eficiente. Pe lângă sport, este important să aveţi o nutriţie echilibrată. Procedurile efectuate în saloanele cosmetice sunt necesare în tratarea zonelor cu probleme. Celulita nu este o stare unică, de moment, ci un proces circular, care trebuie tratat în mod consecvent.
   Iată 7 îndrumări ale medicilor pentru a preveni apariţia straturilor de grăsime sub piele şi pentru a vă menţine frumuseţea picioarelor şi coapselor:
- Beţi cel puţin 1,5-2 litri de apă zilnic
- Eliminaţi pe cât posibil grăsimile şi zahărul din alimentaţie
- Mâncaţi mai multe legume şi fructe
- Faceţi sport cel puţin 20 de minute pe zi sau câte o oră, de trei ori pe săptămână
- Masaţi-vă zilnic cu peria de masaj 10 minute, pentru activarea circulaţiei sangvine
- În timpul duşului, alternaţi jeturi de apă caldă şi apă rece, pentru întărirea metabolismului
- Beţi ceai de slăbit sau ceai detoxifiant

ProduseStyx recomandate în tratamentul celulitei
   Firma Stxy Naturcosmetic vă vine în ajutor cu o gamă de produse naturale care vă vor ajuta în lupta cu grăsimea.
- Uleiurile esenţiale - o combinaţie de uleiuri şi nuanţe şi arome diferite este primul susţinător al epidermei şi al ţesuturilor subcutanate. După principiul "cui pe cui se scoate", iată că efectul de "coajă de portocală" cauzat de celulită poate fi tratat eficient chiar cu un ulei de portocală, care are calitatea de a arde eficient grăsimile. Alături de acesta se mai pot utiliza uleiul de lămâie (pentru purificarea ţesuturilor), scorţişoară (pentru regenerarea celulelor şi formarea siluetei), mentă (pentru activarea metabolismului), cuişoare (pentru activarea circulaţiei limfatice), ienupăr (pentru drenarea toxinelor), rozmarin (pentru slăbire şi compactarea ţesuturilor) şi chiparos (care conferă fermitatea ţesuturilor).

Niciun comentariu: